Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is, nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek maak je kennis met één van onze makelaars en zal je ervaren dat wij onze marktkennis en vakkennis combineren tot een integer advies. Daarbij is jouw situatie uniek en Heutinck Makelaardij BV zal samen met jou komen tot een optimale oplossing. In meer dan 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en zijn alleen geïnteresseerd in het zo goed mogelijk verkopen van je woning. Daar zijn wij open en transparant over.

Wat mag je van ons verwachten

  • Wij pakken iedere opdracht actief en persoonlijk op! Vakkundig, accuraat en enthousiast gaan wij voor je aan de slag. Wij luisteren niet alleen naar je verhaal en je wensen, maar bovenal verplaatsen wij ons in de gehele situatie. Om precies te achterhalen wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn. Service is geen begrip maar een vanzelfsprekendheid bij Heutinck Makelaardij BV.
  • Wij zijn “Geworteld in de Oude IJsselstreek"  en wij richten ons puur op deze regio. Alle collega’s hebben een sterke binding met ons werkgebied, een must voor een goede makelaar. Je profiteert van het door ons duurzaam opgebouwde netwerk. Naast een groot zoekersbestand zetten wij tevens ons groeiende netwerk van de sociale media in om je woning maximaal onder de aandacht te brengen 
  • Jouw woning zal perfect worden gepresenteerd op funda met hoogwaardige foto’s, een wervende tekst en virtuele bezichtiging met video en 3D fotografie. Wij zullen je gedurende het volledige verkoopproces van bezichtiging tot overdracht intensief en professioneel bijstaan. Hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van de internetmakelaars waarbij je zélf verantwoordelijk bent voor de totale presentatie en het verkoopproces.
  • Je kunt ons als lid van NVM afrekenen op onze kwaliteit. Als plaatselijke makelaar zullen wij er alles aan doen om eerlijk en open zaken te doen, het NVM-label is een extra bevestiging van onze kwaliteit en integriteit
  • Wij zijn transparant over kosten en maken voor jou  een duidelijke en heldere offerte inclusief BTW. Je weet dus van tevoren exact wat wij berekenen en wanneer. Geen verrassingen dus.

Professionele assistentie bij verkoop huis

Het aan- en verkopen van een woning is in grote mate gebaseerd op emotie. Maar tegelijkertijd is het één van de belangrijkste financiële keuzes die je maakt in je leven. Heutinck Makelaardij B.V. zal zich inleven in je situatie en ervoor zorgen dat je op professionele wijze wordt bijgestaan om de zakelijke kant niet uit het oog te verliezen. Bent je voornemens om binnen afzienbare tijd je woning te verkopen en te verhuizen naar een andere huur- of koopwoning dan adviseren wij je tijdig je oriëntatie op de markt te starten, zeker gezien de aanmerkelijk veranderende marktomstandigheden. Heutinck Makelaardij B.V. kan je als geen ander bijstaan in dit proces. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. In dit gesprek stellen wij ons kantoor aan je voor, geven wij je een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning en zullen wij je in een uitgebreide offerte onze kosten inzichtelijk maken.

Klik hier voor onze referenties.

Klik hier om een vrijblijvend verkoopgesprek aan te vragen