Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Acacialaan 24 Netterden

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Ook altijd gedroomd van nieuwbouwen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Dan is dit uw kans. Het beleid van gemeenten en provincie is het beperken van nieuwbouw, zeker buiten de grote steden. Dit is dus een van de laatste mogelijkheden om vrij van aannemer en architect je eigen droomhuis te realiseren.

In het groene grensdorp Netterden ligt deze riante bouwkavel van maar liefst 1.110 m˛, rechts naar Acacialaan 26 op de hoek met De Kamp. De kavel is zeer geschikt voor de bouw van een vrijstaande villa met eventueel een bijgebouw van 120 m˛. De kavel is gericht op het zonnige zuiden. Met een goothoogte van 6 meter is de kavel uitermate geschikt om een wat grotere en statige villa te bouwen. De kavel ligt aan de rand van het dorp tegenover een blijvend groengebied en grenst aan het nieuwbouwplan "Slawijkseweg", wat op dit moment in ontwikkeling is. Het plan is omsloten door de straten: Kapellestraat, Slawijkseweg, Acacialaan en Jonkerstraat. Netterden is een lieflijk dorp met internationale allure, door de gunstige ligging aan Duitsland aan een eigen oprit van de A3 (nabij A12 Arnhem-Oberhausen) op circa 20 autominuten van knooppunt Velperbroek. Het dorpje heeft als decor gediend voor de opname van de KRO tv-serie "Tijd van leven". U vindt in het dorpje een basisschool, café en een kerk. Dit op loopafstand. In de omgeving zijn er diverse (subtropische) zwembaden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er ruime winkelmogelijkheden in de omliggende plaatsen ('s-Heerenberg, Ulft, Gendringen en Emmerich).

Op de website nieuwbouwachterhoek.nl zijn twee bouwtypes Jonker en Woldenburg te zien die door de welstandscommissie positief zijn ontvangen.

Bijzonderheden
Perceeloppervlakte maar liefst 1.110 m˛
Er mag op het perceel een vrijstaande woning worden gebouwd
De goothoogte is maximaal 6 meter en de nokhoogte 9 meter
Er mag een bijgebouw worden geplaatst van maximaal 120 m˛
De achtertuin is gesitueerd op het westen
Het dorp Netterden kenmerkt zich door kleinschaligheid en het echte dorpsgevoel
Geen BTW over de koopsom maar 6% overdrachtsbelasting
Levering vindt plaats in overleg
De overige kavels in het plan "Slawijkseweg" worden door Gemeente Oude IJsselstreek uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Hierdoor is de kwaliteit van de omgeving hoog te noemen is, hetgeen blijkt uit de reeds gerealiseerde woningen.
Er is nog geen omgevingsvergunning aangevraagd voor dit perceel

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd hoe de plek voor u werkelijk aanvoelt, dan is een gesprek met de makelaar de volgende stap. Aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvend gesprek met een van onze makelaars.

Locatie
Netterden is een lieflijk dorp met internationale allure, door de gunstige ligging aan Duitsland aan een eigen oprit van de A3 (nabij A12 Arnhem-Oberhausen) op circa 20 autominuten van knooppunt Velperbroek. Het dorpje heeft als decor gediend voor de opname van de KRO tv-serie "Tijd van leven". U vindt in het dorpje een basisschool, café en een kerk. Dit op loopafstand. In de omgeving zijn er diverse (subtropische) zwembaden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er ruime winkelmogelijkheden in de omliggende plaatsen ('s-Heerenberg, Ulft, Gendringen en Emmerich).
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.110 m²
Bouwjaar
2019

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1110 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
H
Perceel
1116
Oppervlakte
1110 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Kaart Acacialaan 24 Netterden

naar Acacialaan 24 Netterden
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand