Bongersstraat 78 * Ulft

Vraagprijs € 235.000 k.k.

Omschrijving

Markante locatie aan prachtige laan met louter villa's, karakteristieke en monumentale panden. Het is mogelijk om op deze plek een nieuwbouw woning te realiseren.
De vergunning voor de bouw van een villa (in afwijking van het bestemmingsplan) is reeds aanwezig. De bouwvergunning dient nog te worden aangevraagd, dus (kleine) wijzigingen zijn nog eenvoudig in te passen. Deze nog te realiseren villa heeft een woonoppervlakte van circa 235 m en overige inpandige ruimte van circa 96 m. Deze riante notariswoning past prima op de kavel van 1.324 m. Er blijft voldoende ruimte over voor een ruime parkeerplaats voor meerdere voertuigen en een ruime tuin op het zuiden. In de presentatie van de woning worden enkele plattegronden en gevelaanzichten getoond van de nieuwbouwmogelijkheden. Wij hebben een bewerkte foto toegevoegd van een woning om je een beeld te geven van het uiterlijk van de woning en de situering op de kavel.

Bij volledige nieuwbouw conform bijgevoegde plattegronden dien je rekening te houden met een totale investering van circa 695.000,00. Hierbij denken wij aan aankoop grond, sloop woning, bouwen en inrichten van de nieuwe woning. Uiteraard is dit een grove richting om een beeld te geven van het budget dat beschikbaar dient te zijn om over te gaan tot aankoop.

Het glooiende Achterhoekse landschap ligt hier aan je voeten en uitgebreide winkelaanbod van Ulft ligt op loopafstand. Bongersstraat 78 ligt nabij het groeiende winkelcentrum van Ulft, het recent geopende cultuurcluster "Drufabriek", bosgebied Engbergen met de Oude IJssel en het uitgestrekte Achterhoekse buitengebied waar u heerlijk kunt recreren, zoals wandelen, fietsen, rondvaren, kanovaren, vissen, golfen en vele andere sporten.

Globale indeling van de bestaande woning:
Begane grond: hal/entree, woonkamer/opkamer, kelder, een tweetal slaapkamers, woonkeuken met een eenvoudig keukenblok, badkamer, toilet, deel.
Eerste verdieping: slaapkamer en bergruimte.

Bijzonderheden:
Gebouwd omstreeks 1900
De inhoud van de bestaande woning is circa 500 m en de woonoppervlakte circa 115 m
De bestaande woning wordt middels gaskachels verwarmd
De perceelsoppervlakte is 1.324 m
De woning is voorzien van asbest dakbeschot en beplating aan de binnenzijde
Aanvaarding in overleg

Locatie
Ulft is met ruim 10.000 inwoners de grootste plaats binnen de gemeente Oude IJsselstreek.
Deze gemeente ligt in de prachtige Achterhoek en heeft een oppervlakte van zo'n 140 vierkante kilometer en er wonen bijna 40.000 inwoners. De rivier de Oude IJssel slingert zich dwars door dit gebied en leverde vroeger het ijzer voor de ijzersmelterijen (Pelgrim, ATAG, DRU). Tegenwoordig biedt de rivier tal van recreatiemogelijkheden en maakt de Oude IJsselstreek een prettig gebied om in te wonen. Ulft heeft een winkelcentrum met meerdere supermarkten en onder andere een Action, HEMA en Kruidvat. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het dorp goed voorzien. Er is een levendig verenigingsleven en de voormalige DRU fabriek is nu een populair cultureel centrum met tal van activiteiten, zoals concerten, festivals, theater- en filmvoorstellingen en exposities.
Ulft is goed bereikbaar via de A18, de N317 en vanuit het 4km verderop gelegen Duitsland over de A3 en ook de busverbindingen zijn goed. Door de gemeente loopt ook een trein verbinding Doetinchem - Winterswijk en het dichtstbijzijnde station Terborg is met de bus een paar kilometer verderop goed bereikbaar.
Is je interesse gewekt aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvende gesprek met een van onze makelaars.

VRAAGPRIJS BOUWKAVEL (INCLUSIEF BESTAANDE WONING) 235.000,= K.K. Overdrachtsbelasting 2%.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.324 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1324 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
T
Perceel
7104
Oppervlakte
1324 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Bongersstraat 78 * Ulft

naar Bongersstraat 78 * Ulft
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand