Het Kromkamp 8 A Sinderen

Koopsom € 52.000 k.k.

Omschrijving

Bouwkavels vanaf 275 m≤, wilt u vrijstaand, halfvrijstaand of in een rijwoning wonen, alles is hier mogelijk. Heeft u ideeŽn, neem dan contact op met ons.

Ook altijd gedroomd van nieuwbouwen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap? Dan is dit uw kans. In het hart van Sinderen in de Achterhoek zijn aan het Kromkamp bouwkavels te koop waarop verschillende typen woningen gebouwd kunnen worden. Sinderen is een buurtschap met een kleine kern en een groot, groen buitengebied met landbouw, bos en kleinschalig landschap. De saamhorigheid is er nog groot en nieuwe dorpsgenoten zijn van harte welkom. Het is een unieke plek om te wonen.
U vindt aangrenzend aan het Kromkamp een basisschool en een Buurtschapshuis. In de omgeving zijn er diverse sportfaciliteiten en veel fietspaden, mede door de dorpsbewoners zelf aangelegd en onderhouden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er ruime winkelmogelijkheden in de omliggende plaatsen (Varsseveld, Ulft, Terborg, Aalten en Dinxperlo). Met snelweg A18 op 5 km afstand is Sinderen goed bereikbaar per auto. Ook rijdt er een buurtbus.

De mogelijkheid hier nog woningen te bouwen is beperkt. Dus haast is geboden.

U bepaalt helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien. Samen met uw architect en/of aannemer maakt u een ontwerp voor uw toekomstige woning. Uiteraard heeft de gemeente wel een aantal spelregels opgesteld waaraan de woning moet voldoen. Vervolgens kan de door u gekozen aannemer de woning voor u gaan bouwen.

De kavelverdeling is flexibel.

Op de luchtfoto zijn 2 bouwvlakken ingetekend waarin meerdere woningen gebouwd kunnen worden.

Deze bouwvlakken kennen de volgende mogelijkheden:

Bouwvlak A, met mogelijkheden voor:
- vrijstaande woningen, waaronder ook met een aan huis gebonden bedrijf;
- twee aaneen gebouwde woningen;
- aaneen gebouwde woningen (maximaal 3 - 4).

Bouwvlak B, met mogelijkheden voor:
- vrijstaande woning(en);
- twee aaneen gebouwde woningen

Prijzen:
De prijs van het kavel is afhankelijk van gebruik en oppervlakte, als voorbeeld:
voor een vrijstaande woning op een kavel van 550 m≤
bedraagt de koopsom Ä 93.170,00 inclusief BTW, maar exclusief notariŽle en kadastrale kosten, kosten koper.
voor ťťn van een twee-onder-een-kap woning op een kavel van 275 m≤ bedraagt de koopsom Ä 51.576,25 inclusief BTW, maar exclusief notariŽle en kadastrale kosten, kosten koper.
voor meer dan 2 aaneengesloten woningen zijn ook meer gegadigden nodig en zal een prijs gevraagd worden die afhankelijk is van de oppervlakte en het aantal woningen.

De op de website van de gemeente gehanteerde prijslijst is gemaakt indien bij een vaste verkaveling bouwkavels worden uitgegeven. De gemeente wil met u bekijken of maatwerk mogelijk is en waar uw droomhuis het beste gebouwd kan worden en met welke oppervlakte (dat kan mogelijk ook op de op de website aangegeven kavels voor starters/senioren!).

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd hoe de plek voor u werkelijk aanvoelt, dan is een gesprek met de gemeente Oude IJsselstreek de volgende stap. Aarzel niet en bel voor een vrijblijvend gesprek met een van de medewerkers van de gemeente.

Informatie vindt u op de site van de gemeente. oude-ijsselstreek.nl/informatie-bouwkavels-sinderen. Meer informatie over Sinderen vindt u op sinderen.com.

Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
275 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart Het Kromkamp 8 A Sinderen

naar Het Kromkamp 8 A Sinderen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand