Dit bedrijfsobject is verkocht

Wiekenseweg 11 Gendringen

Verkocht

Omschrijving

Te koop wegens verhuizing van Heidadak naar een grotere locatie.
Bedrijfsruimte ter grootte van circa 375 mē aan doorgaande weg op zichtlocatie.
Het gebouw staat op een perceel van 1.437 mē. Het bestemmingsplan staat bedrijven uit de categorie 1 en 2 toe met specifieke aanduiding aannemersbedrijf.

Het geheel bestaat uit een groot voorterrein dat is bestraat. Op dit moment is dit terrein in gebruik als parkeer- en opslagruimte. De werkplaats aan de straatzijde van circa 100 mē is voorzien van een gasheater en de meterkast (met tussenmeter voor achtergelegen garageboxen). De kantoorruimte en keuken zijn eenvoudig en verwarmd middels gaskachels. Toiletruimte. Verder is er een opslagruimte van circa 200 mē aanwezig en een kantine met barretje en gaskachelverwarming.

Er is voor zover bekend bij verkoper geen asbest aanwezig in het object. De opstallen zijn in een redelijk goede staat, maar er is nog geen sprake van noemenswaardige isolatie.

Locatie
Gendringen telt ca. 4.600 inwoners en is een van de grotere kernen van de gemeente Oude IJsselstreek, waarvan het gemeentehuis in het dorp staat. De gemeente ligt in de prachtige Achterhoek en heeft een oppervlakte van zo'n 140 vierkante kilometer en er wonen bijna 40.000 inwoners. De rivier de Oude IJssel slingert zich dwars door dit gebied biedt tal van recreatiemogelijkheden. Wandelaars en fietsers kunnen bovendien hun hart ophalen in de verschillende natuur- en recreatiegebieden rondom het dorp.
Gendringen heeft een supermarkt en een beperkt aanbod aan winkels. In het naburige Ulft vind je onder andere een HEMA en Kruidvat. Wil je uitgebreider winkelen, dan kun je terecht in Doetinchem of net over de grens in het Duitse Emmerik. Het dorp heeft twee basisscholen en basisvoorzieningen op het gebied van gezondheidszorg. Verder is er een actief verenigingsleven op het gebied van sport en cultuur. Gendringen is goed bereikbaar via de A18, de N317 en vanuit Duitsland over de A3 en ook de busverbindingen zijn goed.

Is je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe dit pand voor jou werkelijk aanvoelt, dan is een bezichtiging de volgende stap. Aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging met een van onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Opp bedrijfshal
335 m²
In units vanaf
335 m²
Perceel
1.437 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
K
Perceel
2187
Oppervlakte
1437 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Wiekenseweg 11 Gendringen

naar Wiekenseweg 11 Gendringen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand