Heutinck Makelaardij BV biedt een volledig en gericht aankooptraject aan voor € 2.500,00 incl. btw bij een geslaagd aankooptraject en € 750,00 per niet geslaagd aankooptraject. Dat betekent dus dat je aankoopt voor een realistische aankoopprijs, je voldoet aan de onderzoeksplicht en in het volledige traject wordt bijgestaan. Door onze lokale kennis hebben wij veel te bieden.

Het kennismakingsgesprek met één van onze makelaars op ons kantoor is vrijblijvend. Maar als we vervolgens serieus voor je aan de slag gaan, werken wij bewust niet met een 'no cure no pay' afspraak, want voor niets gaat de zon op. 'No cure no pay' bekt lekker, maar denk eens na over het volgende:

Heeft een makelaar/adviseur bij 'no cure no pay' belang om je van goed advies te voorzien of heeft hij of zij belang bij een uiteindelijke transactie?

Bij ons staat jouw belang altijd voorop en niet het sluiten van de koop en/of het afsluiten van een financiering. Geef ons de kans om je te overtuigen van onze insteek en dan begrijp je direct dat wij de gemaakte kosten dubbel en dwars waard zijn.

Bekijk ervaring van anderen