Deze woning is verkocht

de Kamp 4 * NETTERDEN

Verkocht

Omschrijving

Ook altijd gedroomd van nieuwbouwen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap. Dan is dit uw kans. Het beleid van gemeenten en provincie is het beperken van nieuwbouw, zeker buiten de grote steden. Dit is dus een van de laatste mogelijkheden om vrij van aannemer en architect je eigen droomhuis te realiseren.

In het groene grensdorp Netterden ligt deze riante bouwkavel van maar liefst 1.085 m². De kavel is zeer geschikt voor de bouw van een vrijstaande villa met eventueel een bijgebouw van 120 m². De kavel is gericht op het zonnige zuiden. Met een goothoogte van 6 meter is de kavel uitermate geschikt om een wat grotere en statige villa te bouwen. De kavel ligt aan de rand van het dorp tegenover een blijvend groengebied en grenst aan het nieuwbouwplan "Slawijkseweg", wat op dit moment in ontwikkeling is. Het plan is omsloten door de straten: Kapellestraat, Slawijkseweg, Acacialaan en Jonkerweg.

Netterden is een lieflijk dorp met internationale allure, door de gunstige ligging aan Duitsland aan een eigen oprit van de A3 (nabij A12 Arnhem-Oberhausen) op circa 20 autominuten van knooppunt Velperbroek. Het dorpje heeft als decor gediend voor de opname van de KRO tv-serie "Tijd van leven". U vindt in het dorpje een basisschool, café en een kerk. Dit op loopafstand. In de omgeving zijn er diverse (subtropische) zwembaden. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er ruime winkelmogelijkheden in de omliggende plaatsen ('s-Heerenberg, Ulft, Gendringen en Emmerich).

Bijzonderheden
Perceelsoppervlakte maar liefst 1.085 m²
Er mag op het perceel een vrijstaande woning worden gebouwd
De goothoogte is maximaal 6 meter en de nokhoogte 9 meter
Er mag een bijgebouw worden geplaatst van maximaal 120 m²
De achtertuin is gesitueerd op het zuiden.
Het dorp Netterden kenmerkt zich door kleinschaligheid en het echte dorpsgevoel
Geen BTW over de koopsom maar 6% overdrachtsbelasting
Levering vindt plaats in overleg

De overige kavels in het plan "Slawijkseweg" worden door Gemeente Oude IJsselstreek uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Hierdoor is de kwaliteit van de omgeving hoog te noemen is, hetgeen blijkt uit de reeds gerealiseerde woningen.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd hoe de plek voor u werkelijk aanvoelt, dan is een gesprek met de makelaar de volgende stap. Aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvend gesprek met een van onze makelaars.

Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
1.085 m²

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1085 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
H
Perceel
1113
Oppervlakte
1085 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In bosrijke omgeving, in woonwijk, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Kaart de Kamp 4 * NETTERDEN

naar de Kamp 4 * NETTERDEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand