Dominee van Dorpstraat 1 GENDRINGEN

Huurprijs € 600 per maand

Omschrijving

Een multifunctioneel gebouw in gebruik door verschillende verenigingen met een maatschappelijk belang onder één dak. Wonion biedt een professionele kantoorruimte in het multifunctionele centrum de Gent te Gendringen.

Indeling:
Bij aankomst van de Gent wordt u verwelkomt door een statige portaal. De hal staat in verbinding met zowel uw kantoorruimte als andere kantoorruimtes. Ook staat de hal in verbinding met de gemeenschappelijke zaal, pantry en toiletten. De kantoorruimte van circa 45 m2 biedt voldoende ruimte voor meerdere werkplekken en-/of een vergadertafel. De kantoorruimte is voorzien van een compacte pantry en een aangrenzende berging.

Naast uw eigen kantoorruimte met pantry en berging biedt de gemeenschappelijke zaal meer mogelijkheden voor werkzaamheden, activiteiten, lezingen of andere bijeenkomsten. De gemeenschappelijke zaal wordt gebruikt door meerdere verenigingen die door middel van een gemeenschappelijke agenda hun activiteiten plannen. Het gebruik van de zaal wordt apart in rekening gebracht. Dit kan een maandelijks vast bedrag zijn, maar er kan ook een vergoeding per gebruik overeengekomen worden. Ook is het mogelijk om in de pauze of tussendoor gebruik te maken van de gemeenschappelijke pantry en een praatje te maken met andere werknemers binnen de Gent. Daarnaast zijn een drietal toiletruimtes aanwezig.

In de Dominee van Dorpstraat is voldoende parkeergelegenheid voor zowel ondernemers als bezoekers. De Gent is goed te bereiken voor mindervalide gezien het pand geheel gelijkvloers is.

Huurprijzen:
Kantoorruimte € 600,00 per maand inclusief energie.
De prijzen zijn inclusief servicekosten, gebruik van de gemeenschappelijke pantry (apparaten in eigen beheer), toiletten en schoonmaak van de openbare ruimtes als zaal, pantry en toiletten.

Voorzieningen:
Verwelkomende entree
Kantoorruimte circa 45 m²
Berging
Gezamenlijke pantry
Gezamenlijke toiletten (1x heren, 1x dames, 1x mindervalide)
Voldoende parkeergelegenheid voor ondernemers en bezoekers
Schoonmaak van gezamenlijke ruimtes

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Voor interesse kunt u zich wenden tot ons kantoor, bel 0315-270500 of stuur een mail naar lars@heutinckmakelaardij.nl.
Lees de volledige omschrijving

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Perceel
3.181 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
K
Perceel
2579
Oppervlakte
3181 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Dominee van Dorpstraat 1 GENDRINGEN

naar Dominee van Dorpstraat 1 GENDRINGEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand