Er zijn diverse aanleidingen om een taxatierapport op te laten stellen. Een professioneel en door financiële instellingen erkend taxatierapport is in die gevallen van groot belang.

Het waarderen van een onroerende zaak is een vak op zich. Er zijn vele factoren (bijvoorbeeld de actuele marktsituatie, directe omgeving, bestemmingsplannen en ook de bouwkundige constructie en staat van onderhoud) die invloed hebben op de waarde. Het is dus van groot belang dat de taxateur een uitstekende kennis heeft van al deze factoren en deze bij de taxatie op juiste waarde weet te schatten.

Heutinck Makelaardij B.V. is je graag van dienst bij het opstellen van een uitgebreid taxatierapport. Leander Heutinck is een kundige professional die door uitgebreide ervaring snel een uitvoerig en erkend taxatierapport voor jou kan opstellen. Leander Heutinck is register-taxateur oz en ingeschreven in het register van NRVT.

Heb je een objectief taxatierapport nodig voor de verkoop, aankoop, hypotheek, fiscus, bezwaar WOZ of successie? Neem dan even contact ons op. Onze medewerkers lichten graag de mogelijkheden toe en kunnen direct een afspraak voor je inplannen. Tevens kan je hieronder een verzoek doen contact met je op te nemen.

Als NRVT taxateur zijn wij gemachtigd om binnen NWWI taxatierapporten uit te brengen. Deze gevalideerde taxatierapporten voldoen aan alle (Europese) richtlijnen en worden erkend door onder andere alle Nederlandse geldverstrekkers, notarissen en fiscus.

Klik om een NWWI taxatie aan te vragen