Je woning laten taxeren? Wij verzorgen jouw volledige taxatie met een erkend en gevalideerd taxatierapport. Met een taxatie bepalen we de actuele waarde van jouw woning. Je kunt om verschillende redenen een taxatie nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

            •            De aan- of verkoop van een woning: wat is actuele waarde?
            •            Het afsluiten of verhogen van een hypotheek
            •            Een echtscheiding

Wij brengen als gecertificeerd NRVT-taxateur een professioneel en door financiële instellingen erkend NWWI taxatierapport uit. Deze gevalideerde taxatierapporten voldoen aan alle (Europese) richtlijnen en worden erkend door onder andere alle Nederlandse geldverstrekkers, notarissen en de fiscus.

Ons tarief voor een standaard gevalideerd taxatierapport is € 799,00 all-in. Bij bijvoorbeeld een verbouwing, appartementsrecht, nieuwbouw en spoed kunnen opslagen gelden afhankelijk van de situatie. Wij werken standaard met betaling via iDeal.

 

Direct starten met een aanvraag gevalideerde taxatie

Ben je er al helemaal uit en wil je een gevalideerde taxatie inplannen? Ook dat kan. Via een uitgebreid formulier kun je zelf al veel van de benodigde gegevens doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met je op en gaan na akkoord voor je aan de slag met die gegevens.

Klik op de onderstaande button om het proces te starten. Je wordt dan stap voor stap door het proces geleid via een formulier.

Gevalideerde taxatie aanvragen

 

Bureauwaardering?

Vanaf 1 juli 2021 is het ook mogelijk om bij de aanvraag van een financiering in een beperkt aantal situaties te volstaan met een Bureauwaardering. Dit is afhankelijk van je financieringsopzet en de kwaliteit van de modelwaarde. De Bureauwaardering is een hybride taxatievorm van een modelmatige waardebepaling die wordt beoordeeld/ gecontroleerd door ons kantoor. Hierbij keuren wij als taxateur uitsluitend de modelmatige waardebepaling goed of af. Vraag je financieel adviseur of je zou kunnen volstaan met een Bureauwaardering. Als je een (offerte voor) Bureauwaardering wilt aanvragen neem dan direct contact op met ons kantoor op 0315 - 270 500 of vul het formulier hierboven in, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Let op: Een Bureauwaardering kan ook leiden tot een afgekeurde modelwaarde, waardoor je in die situatie wel onkosten maakt, maar er alsnog een gevalideerd taxatierapport benodigd is. Bij meer specifieke objecten is de kans op een afkeuring groter dan bij de meer gestandaardiseerde woningen. Uiteraard kun je ons benaderen voor overleg. Dan bekijken we samen of een bureauwaardering uitkomst kan bieden in jouw situatie.