Klik hier om een vrijblijvend verkoopgesprek aan te vragen

 

 

 

JIJ WILT JE WONING VERKOPEN?

Wij helpen je daar graag bij! Met onze aanpak nemen wij alles rond de verkoop van je woning uit handen. Van presentatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot overdracht. Wij doen er alles aan om dit zo snel en efficiënt mogelijk te doen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de markt in de gemeente Oude IJsselstreek, lukt dit ons ook. 

Natuurlijk leggen we onze werkwijze graag uit in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Daarvoor kun je een afspraak maken

ZO VERKOPEN WIJ JOUW HUIS

1. Startgesprek 
Wij luisteren aandachtig naar je verhaal en vertellen tot in details wat de mogelijkheden zijn. Samen bepalen we vervolgens de juiste vraagprijs voor je woning. Ons gezamenlijke avontuur kan beginnen. 

2. Presentatieplan voor je woning
Jouw woning verdient een perfecte presentatie. Daar zorgen wij voor met onder andere: 
*    Verkoopstyling door Sandra Overbeek
*    Fotografie door vakfotograaf
*    Virtuele bezichtiging
*    Pakkende verkoopteksten
*    Digitale (3D) plattegronden, eventueel met alternatieve indelingen
*    Uitgebreide plaatsing www.funda.nl en www.heutinckmakelaardij.nl
*    Uitgebreide plaatsing Facebook 
*    Plaatsing in etalages in de regio (onder andere Ulft en Gendringen)

Uiteraard staan we ook open voor jouw ideeën.

3. Begeleiding tijdens het verkoopproces
Bij onze uitgebreide service is een goede begeleiding vanzelfsprekend. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Jij mag zo vaak je wilt contact met ons opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen. Geen probleem.   

4. Bezichtigingen 
Onze makelaars voeren altijd de bezichtigingen uit. De relatie die we met de kijkers opbouwen en de informatie die we van hen krijgen is cruciaal voor geslaagde onderhandelingen en de verdere afhandeling. Bezichtigingen doen we ook 's avonds en in het weekend. 

5. Onderhandelingen
Met de vraagprijs in het achterhoofd proberen wij jouw woning tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. De onderhandelingen regelen wij volledig. Uiteraard nemen we eerst contact met je op als er een bod is uitgebracht en overleggen over de vervolgstappen.  

6. Overdracht  / notariële afhandeling
Gefeliciteerd. Je huis is verkocht. Wij maken de koopakte op en leggen het document stap voor stap aan je uit voor de ondertekening. Daarnaast regelen we de sleuteloverdracht en alle andere zaken bij de notaris. 

DUIDELIJKE OFFERTE - GEEN VERRASSINGEN

Dit volledige pakket bieden we aan voor een vaste prijs die we VOORAF met je afspreken. Geen verrassingen naderhand. Gewoon een duidelijk offerte inclusief btw.

We overtuigen je graag!

Klik hier om een vrijblijvend verkoopgesprek aan te vragen