Deze woning is verkocht

Vicarisweg 31A VARSSELDER

Verkocht

Omschrijving

Binnenkort in verkoop! Wonen in een nieuwbouwwoning nog voor de kerst van 2020?
Is je interesse gewekt, meldt je nu alvast aan. De foto's van de woning volgen binnenkort.
We verwachten rond half november te kunnen bezichtigen in de woning.

Houd je van nieuwbouw en wil je graag gelijkvloers wonen, dan is dit een unieke kans!
Deze vrijstaande bungalow is nagenoeg gereed voor oplevering. De verwachting is dat de woning rond 10 december 2020 kan worden opgeleverd. De woning is een degelijke en duurzaam houtskeletbouw woning met zeer goede isolatie, vloerverwarming en warmtepomp verwarming.

De woning wordt behangklaar opgeleverd en is dan voorzien van aansluitingen voor sanitair en keuken. De keuken en het sanitair zelf zijn niet inbegrepen. De tuin wordt voorzien van een keerwand (in verband met het hoogteverschil) en aangevuld met zwart zand en gebroken puin onder terras en oprit. Aan de achterzijde wordt een schutting geplaatst van Douglashout en antracieten palen. De aanwezige platte grond kan in detail iets afwijken van de werkelijkheid.

De woning is voorzien van een riante living met open keuken, badkamerruimte, twee slaapkamers, inpandige berging/bijkeuken en separaat toilet. Verder is aan de voorzijde een carport aanwezig en aan de achterzijde een veranda.

Varsselder is een heel prettig en rustig dorp in de Achterhoek. Het dorp grenst aan het centrumdorp Ulft met alle voorzieningen binnen handbereik. Richting 's-Heerenberg vindt je de landelijk bekende Montferlandse bossen en de aansluiting op de autobaan richting A12.

Bijzonderheden:
De perceeloppervlakte is circa 500 m² (circa 21 meter breed en circa 24 meter diep)
Er is geen gas aanwezig in de woning
De genoemde koopsom is inclusief BTW
Langs de Noordelijke grens loopt een leiding van nutsvoorzieningen ten behoeve van een nabij gelegen woning (erfdienstbaarheid)

Locatie
Varsselder is een Nederlands dorp met bijna 700 inwoners, gelegen in de Gelderse Achterhoek, in de gemeente Oude IJsselstreek. Het dorp ligt langs de doorgaande weg van 's-Heerenberg naar Ulft, direct ten westen van het centrumdorp Ulft. Tot aan de gemeentelijke herindeling behoorde het tot de voormalige gemeente Gendringen. In 1927 is naar ontwerp van Wolter te Riele een rooms-katholieke kerk in Varsselder gebouwd, de Martelaren van Gorcumkerk. Samen met de nabijgelegen buurtschap Veldhunten wordt het wel als één dorp beschouwd, Varsselder-Veldhunten. Het zijn echter twee gescheiden kernen. Varsselder wordt als buurtschap al in de 15e eeuw genoemd. Varsselder heeft een basisschool en heeft een rijk verenigingsleven. Kijk ook op varsselderveldhunten.nl voor een impressie van het dorp.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
112 m²
Inhoud
570 m³
Perceeloppervlakte
500 m²
Bouwjaar
2011-
Kamers
2
Slaapkamers
1

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
112 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
34 m²
Bruto inhoud
570 m³
Perceeloppervlakte
500 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Energie

Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
L
Perceel
4357
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Garage

Soort garage
carport
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vicarisweg 31A VARSSELDER

naar Vicarisweg 31A VARSSELDER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand