Vicarisweg 33 * Varsselder

Koopsom € 140.000 v.o.n.

Omschrijving

Houd je van nieuwbouw en wil je graag gelijkvloers wonen, dan is dit een unieke kans!
Op werkelijk schitterende locatie gelegen bouwkavel inclusief verplicht bouwplan voor de bouw van een vrijstaande semi-bungalow. Het betreft een heerlijke vrije plek aan de rand van het dorp tussen Varsselder en Ulft.

Het bouwplan is via Heutinck Makelaardij BV op te vragen. Slechts kleine wijzigingen zouden in het bouwplan mogelijk zijn. Er is voorbereidingsbesluit op het perceel van kracht, waardoor de aanvraag van een nieuwe omgevingsvergunning niet in behandeling kan worden genomen.

De totale investering voor de aankoop van de grond, bouw en afwerking/inrichting van woning en tuin schatten wij op circa € 390.000,00.

Varsselder is een heel prettig en rustig dorp in de Achterhoek. Het dorp grenst aan het centrumdorp Ulft met alle voorzieningen binnen handbereik. Richting 's-Heerenberg vindt je de landelijk bekende Montferlandse bossen en de aansluiting op de autobaan richting A12.

Bijzonderheden:
De perceeloppervlakte is circa 500 m² (circa 21 meter breed en circa 24 meter diep)
De genoemde koopsom is inclusief belastingen en overdrachtskosten
De genoemde koopsom is in de huidige staat (nog niet geheel bouwrijp)
Maximale goothoogte is circa 3,5 meter en de nokhoogte is circa 6,3 meter (kwalitatieve verplichting)
Langs de Noordelijke grens loopt een leiding van nutsvoorzieningen ten behoeve van een nabij gelegen woning (erfdienstbaarheid)

Locatie
Varsselder is een Nederlands dorp met bijna 700 inwoners, gelegen in de Gelderse Achterhoek, in de gemeente Oude IJsselstreek. Het dorp ligt langs de doorgaande weg van 's-Heerenberg naar Ulft, direct ten westen van het centrumdorp Ulft. Tot aan de gemeentelijke herindeling behoorde het tot de voormalige gemeente Gendringen. In 1927 is naar ontwerp van Wolter te Riele een rooms-katholieke kerk in Varsselder gebouwd, de Martelaren van Gorcumkerk. Samen met de nabijgelegen buurtschap Veldhunten wordt het wel als één dorp beschouwd, Varsselder-Veldhunten. Het zijn echter twee gescheiden kernen. Varsselder wordt als buurtschap al in de 15e eeuw genoemd. Varsselder heeft een basisschool en heeft een rijk verenigingsleven. Kijk ook op varsselderveldhunten.nl voor een impressie van het dorp.
Lees de volledige omschrijving
Perceeloppervlakte
500 m²

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
500 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
L
Perceel
4357
Oppervlakte
500 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Vicarisweg 33 * Varsselder

naar Vicarisweg 33 * Varsselder
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand