Nieuwbouw Netterden

Project Eksterstraat Ulft

Verkoop gestart!
Starters en senioren

Meer informatie

Deze woning is verkocht

Eksterstraat Ulft

Verkocht

Omschrijving

NIEUWBOUW – ZEER ENERGIEZUINIG – PRACHTIGE GROENE LOCATIE – DIVERSE WONINGTYPES – VASTE BOUWPRIJZEN. Eindelijk weer nieuwbouw voor starters, senioren én gezinnen in Ulft. Grijp nu deze unieke kans. Bouwbedrijf Klomps gaat 22 zeer energiezuinige woningen bouwen aan de Eksterstraat ter hoogte van Hogeweg, Vogelenzangweg, Buizerdweg en Klaverweide. Deze inbreidingslocatie ligt verrassend mooi aan de rand van de recent gemoderniseerde wijk. De ruimtelijke inpassing is goed doordacht en aan de straatzijde wordt eerst een groenstrook aangelegd, waardoor de straat na realisatie heerlijk groen en ruim van opzet zal zijn. Uw nieuwe woning heeft het energielabel A+++, een heerlijk gevoel in deze dure tijden.

Voor meer informatie zie: https://www.woneninulft.nl/

Zie voor de nog beschikbare woningen: https://www.funda.nl/nieuwbouw/ulft/project-42166981-nieuwbouw-eksterstraat-ulft/

Woningtypes:

Half-vrijstaande semibungalow
SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND – 2E SLAAPKAMER OP DE VERDIEPING – 123 M˛ WOONOPPERVLAK. Deze prachtig vormgegeven semibungalow is de perfecte seniorenwoning. De indeling op de begane grond is modern met een ruime halfopen leef-keuken aan de tuinzijde en de woonkamer is gesitueerd op de straatzijde Hal met ingericht gastentoiletruimte, berging met warmtepomp en wasmachineaansluiting, badkamer met ruimte voor bijvoorbeeld inloopdouche, toilet en wastafel. Ruime tuingerichte slaapkamer met directe toegang tot de badkamer. De eerste verdieping is een ruime zolder met dakraam en mogelijkheid voor de 2e slaapkamer. Hier bevindt zich het ventilatiesysteem (WTW). De woning heeft een woonoppervlak van circa 123 m˛.

Bouwbedrijf Klomps biedt u diverse standaard meer-werken voor vaste prijzen bij dit type zoals plaatsen uitbouw achterzijde, extra zonnepanelen, plaatsen dakkapel, vergroten berging, afwerken en indelen verdieping, plaatsen schuifdeur slaapkamer/badkamer, aanbrengen openslaande tuindeuren, spiegelen keuken en woonkamer, plaatsen extra dakraam, verhogen slaapkamerraam.

Rijwoning semibungalow
SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND – 2E SLAAPKAMER OP DE VERDIEPING. Deze prachtig vormgegeven rijwoning semibungalow is een zeer betaalbare seniorenwoning, uniek in zijn soort. De indeling op de begane grond is modern met een hal met gastentoiletruimte. Badkamer met ruimte voor bijvoorbeeld inloopdouche, toilet en wastafel. Ruime tuingerichte slaapkamer met directe toegang tot de badkamer. De keuken bevindt zich aan de tuinzijde en de woonkamer is gesitueerd op de straatzijde. Wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. De eerste verdieping is een ruime zolder met dakraam en mogelijkheid voor de 2e slaapkamer. Hier bevindt zich de warmtepomp en het ventilatiesysteem (WTW). Middels een pad is de achtertuin te bereiken. In de achtertuin wordt een (fietsen)berging gerealiseerd. De woning heeft een woonoppervlak van circa 103 m˛.

Bouwbedrijf Klomps biedt u diverse standaard meer-werken voor vaste prijzen bij dit type zoals plaatsen uitbouw achterzijde, plaatsen dakkapel, afwerken en indelen
verdieping, plaatsen schuifdeur slaapkamer/badkamer, plaatsen extra dakraam, verhogen slaapkamerraam.

Starterswoning
BETAALBAAR – 3 SLAAPKAMERS – 3 VERDIEPINGEN – 95 m˛ WOONOPPERVLAK. Dit zijn nu echt perfecte rijwoningen voor starters. De woning heeft een open indeling op de begane grond met tuingerichte woonkamer en halfopen keuken. Hal met toiletruimte. De verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een badkamer met ruimte voor inloopdouche, toilet en wastafel. Op de zolder is een derde slaapkamer met dakraam aanwezig en de technische ruimte met de warmtepomp, ventilatiesysteem (WTW) en wasmachine- en drogeraansluiting. De woning heeft een woonoppervlak van circa 95 m˛.

Bouwbedrijf Klomps biedt u diverse standaard meer-werken voor vaste prijzen bij dit type zoals plaatsen uitbouw achterzijde, plaatsen dakkapel, afwerken en indelen verdieping, plaatsen openslaande tuindeuren, realiseren trapkast, aanbouw zijgevel bij bouwnummer 19.

Helft van dubbel herenhuis
RUIM BEMETEN – CIRCA 158 M˛ WOONOPPERVLAK – CIRCA 417 M˛ GROND. Deze riante helft van een dubbele gezinswoning blinkt uit in ruimte en een moderne indeling. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. De halfopen leef-keuken is tuingericht en leent zich prima om middels bijvoorbeeld industriële deuren af te sluiten van de woonkamer. De volledig geďsoleerde berging is inpandig te bereiken. Hier bevindt zich de warmtepomp en de wasmachine- en drogeraansluiting. Hal met toiletruimte. De eerste verdieping is voorzien van drie riante slaapkamers en een eveneens grote badkamerruimte. Vaste trap naar grote zolder met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Hier bevindt zich het ventilatiesysteem. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 158 m˛.

Bouwbedrijf Klomps biedt u diverse standaard meer-werken voor vaste prijzen bij dit type zoals plaatsen uitbouw achterzijde, vergroten berging, plaatsen dakkapel, plaatsen dakraam, afwerken en indelen verdieping, plaatsen openslaande tuindeuren in keuken en bijkeuken, realiseren trapkast, schuifdeuren tussen woonkamer en keuken.

Vrijstaand herenhuis
STATIGE WONING - RUIM BEMETEN – CIRCA 168 M˛ WOONOPPERVLAK – CIRCA 540 M˛ GROND – 5 SLAAPKAMERS MOGELIJK. Deze riante vrijstaande gezinswoning blinkt uit in ruimte en een moderne indeling. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. De halfopen leef-keuken is tuingericht en leent zich prima om middels bijvoorbeeld industriële deuren af te sluiten van de woonkamer. De volledig geďsoleerde berging is inpandig te bereiken. Hier bevindt zich de warmtepomp en de wasmachine- en drogeraansluiting. Hal met toiletruimte. De eerste verdieping is voorzien van drie riante slaapkamers en een eveneens grote badkamerruimte. Vaste trap naar grote zolder met mogelijkheid voor een vierde en zelfs vijfde slaapkamer. Hier bevindt zich het ventilatiesysteem. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 168 m˛.

Bouwbedrijf Klomps biedt u diverse standaard meer-werken voor vaste prijzen bij dit type zoals plaatsen uitbouw achterzijde, vergroten berging, plaatsen dakkapel, plaatsen dakraam, afwerken en indelen verdieping, plaatsen openslaande tuindeuren in keuken en bijkeuken, extra zonnepanelen, schuifdeuren tussen woonkamer en keuken, luifel voorzijde, en-suite badkamer zolder.
Lees de volledige omschrijving
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
360 m³
Bouwjaar
2023
Kamers
4
Slaapkamers
2

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
In aanbouw
nee

Details

Permanente bewoning
ja

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
360 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
inloopdouche, toilet, wastafel
Keuken type
half open keuken

Energielabel

Energielabel
A+++
Einddatum energielabel
2033-03-29

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
34 m²
Hoofdtuin achterom
nee
Ligging hoofdtuin
noordoost

Garage

Garagesoorten
geen garage
Bekijk alle kenmerken