Bekijk hier ons aanbod koopwoningen in Gendringen. In dit Achterhoekse dorp van rond de 4500 inwoners is het prettig, groen wonen. Regelmatig krijgen we nieuwe woningen in de verkoop in Gendringen. Op deze pagina vind je alle koopwoningen in Gendringen die we momenteel te koop aanbieden. 

Divers aanbod koopwoningen

In Gendringen vind je een mooie mix van verschillende typen woningen. Zo zijn er voor elke wens en elk budget geschikte woningen te vinden. Gendringen heeft een supermarkt en een beperkt winkelaanbod. Door de gunstige ligging net aan de grens en tegen Ulft, zijn winkels wel vlak in de buurt. Met twee basisscholen is Gendringen ideaal voor kinderen. Sinds jaar en dag bevindt ook het gemeentehuis van de gemeente Oude IJsselstreek zich in Gendringen. Typerend voor het dorp.

Natuur in Gendringen

Het gebied rond Engbergen en de Oude IJssel staat bekend om het mooie natuurschoon. Een idyllisch fietspad leid je langs de rivier zo naar Ulft. Een prachtig fiets- en wandelgebied, waar veel recreanten gebruik van maken. Met een koopwoning in Gendringen heb je direct toegang tot deze mooie streek. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het maken van bijvoorbeeld kano- of kajaktochten. 

Initiatieven voor leefbaarheid

Hoewel Gendringen klein is, leeft het dorp wel. De laatste jaren zijn verschillende evenementen en initiatieven ontstaan die veel publiek trekken en Gendringen op de kaart zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Preuvement (heerlijk eten en drinken aangeboden door lokale ondernemers), Gast in Gendringen (huiskamerfestival), Het openluchttheater Engbergen (met verrassende optredens) en Engbergen in Lichterlaaie (lichtfestival in het bos), de jaarlijkse fietsvierdaagse en natuurlijk de jaarlijkse kermis.

Jouw droomhuis te koop in Gendringen, wat nu?

Als je favoriete koopwoning in Gendringen hebt gevonden, neem dan contact met ons op. We plannen graag een bezichtiging met je in. Niets kunnen vinden in Gendringen? Bekijk dan eens ons totale woningaanbod. Wie weet vind je nabij Gendringen de koopwoning die je zoekt.