Als je je huis in Varsselder wilt verkopen, helpt Heutinck Makelaardij je graag. Wij zijn al jaren actief in Varsselder en kennen de lokale markt op ons duimpje. Ook al is Varsselder met rond de 700 inwoners niet erg groot: er staan uiteraard regelmatig huizen te koop. De kunst is om die woningen snel en effectief te verkopen. En juist daar zijn wij goed in. 

Persoonlijke aandacht 
Een woning verkopen is niet zomaar wat. Het is vaak een behoorlijke stap. Zeker als je jaren met plezier op een bepaalde plek hebt gewoond. Wij begeleiden je daarom door het hele verkoopproces. Al onze klanten krijgen persoonlijke aandacht. Vandaar dat we ook graag afspreken om onze aanpak toe te lichten. Bijkomend voordeel daarvan is dat we direct naar je huis kunnen kijken en een waarde-indicatie kunnen afgeven. Wil je dat ook? 

Maak een vrijblijvende afspraak

Woning verkopen Varsselder
Naast onze persoonlijke aanpak, zijn er nog andere zaken die je van ons mag verwachten. Wij nemen je namelijk alles rond de verkoop van je woning uit handen. Van presentatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot overdracht. Bekijk hier waar we je zoal mee helpen: 

•    Presentatieplan woning
•    Begeleiding 
•    Bezichtigingen
•    Onderhandelingen
•    Overdracht notariële afhandeling

Meer weten: lees dan uitgebreid hoe wij een woning verkopen

Woning aankopen en taxaties
Naast de verkoop van woningen, helpen we je ook om een woning aan te kopen of te taxeren. Ook hiervoor geldt: wij kennen de markt in Varsselder en omstreken op ons duimpje en kunnen daardoor gericht advies geven en op maat helpen. 

Contact
Graag vertellen we je meer over onze aanpak. Neem daarvoor contact met ons op. Onze medewerkers kunnen dan een afspraak voor je inplannen met een van onze makelaars. Zij kijken er naar uit om je te ontmoeten. 

Wil je ondertussen al even spieken welk woningaanbod we in Varsselder en omstreken hebben? Dat kan!