Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is, nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek maak je kennis met één van onze makelaars en ervaar je dat wij onze marktkennis en vakkennis combineren tot een integer advies. Daarbij is jouw situatie uniek en Heutinck Makelaardij BV komt samen met jou tot een optimale oplossing of het nu gaat om verkopen, aankopen, taxeren of verhuren. In meer dan 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en zijn alleen geïnteresseerd in het zo goed mogelijk verkopen van je woning. Daar zijn wij open en transparant over.

Wat mag je van ons verwachten

  • Wij pakken iedere opdracht actief en persoonlijk op! Vakkundig, accuraat en enthousiast gaan wij voor je aan de slag. Wij luisteren niet alleen naar je verhaal en je wensen, maar bovenal verplaatsen wij ons in de gehele situatie. Om precies te achterhalen wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn. Service is geen begrip maar een vanzelfsprekendheid bij Heutinck Makelaardij BV.
  • Wij zijn “Geworteld in de Oude IJsselstreek" en wij richten ons puur op deze regio. Alle collega’s hebben een sterke binding met ons werkgebied, een must voor een goede makelaar.
  • Verkoop: Jouw woning zal perfect worden gepresenteerd op funda met hoogwaardige foto’s, een wervende tekst en virtuele bezichtiging met video. Wij zullen je gedurende het volledige verkoopproces van bezichtiging tot overdracht intensief en professioneel bijstaan. Hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van de internetmakelaars waarbij je zélf verantwoordelijk bent voor de totale presentatie en het verkoopproces. Verkoop
  • Aankoop: Een aankoopmakelaar doet veel meer dan alleen het voeren van onderhandelingen en het behalen van een scherpe aankoopprijs. Denk aan de inspectie van de woning (bouwkundig en juridisch), controleren koopakte en notariële akte, begeleiding bij inspectie (een zeer belangrijk moment), de uiteindelijke overdracht bij de notaris en last but not least zijn wij als aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken. Als koper van een woning heb je de onderzoeksplicht om zelf kritisch te beoordelen wat je wilt gaan aankopen. Voldoe je daar niet voldoende aan, dan sta je niet sterk bij problemen achteraf. Uit ervaring weten wij dat emoties nogal eens de boventoon voeren bij het maken van een keuze en daar is niets mis mee, maar een kritische blik behoedt je wel voor een overhaaste beslissing. Aankoop
  • Je kunt ons als lid van NVM afrekenen op onze kwaliteit. Als plaatselijke makelaar zullen wij er alles aan doen om eerlijk en open zaken te doen, het NVM-label is een extra bevestiging van onze kwaliteit en integriteit
  • Wij zijn transparant over kosten en hebben duidelijke en heldere offertes inclusief BTW. Je weet dus van tevoren exact wat wij berekenen en wanneer. Geen verrassingen dus.

Met wie kom je in contact?

Directeur/eigenaar Leander Heutinck is geboren en woonachtig in Gendringen en is opgegroeid in het Ulftse. Hij kent de markt op zijn duimpje, een must voor een goede registermakelaar. Leander probeert naast zijn drukke baan en gezinsleven af en toe muziek te maken. In ieder geval kan hij na een dag hard werken zijn energie kwijt op zijn drumstel. Ooit begonnen bij de plaatselijke Harmonie Ulft heeft Leander een goede muzikale basis.

Dennis Beeren is een zeer ervaren Assistent Makelaar (ARMT) die al vele jaren actief is in ons werkgebied. Dennis is een jonge vader en enthousiaste kerel die altijd voor je zal klaarstaan.

Kay-Arne Bulsink uit Varsseveld is Kandidaat Makelaar en hij ondersteunt Leander en Dennis met de makelaarswerkzaamheden. Kay-Arne is in 2015 Nederlands kampioen Enduro geworden. Een echte snelheidsduivel die niet bang is aangelegd. Zijn motto is “bij twijfel gas geven”.

Sandra Overbeek (woonachtig in Ulft) is aan ons kantoor verbonden als (verkoop)styliste en is zij binnen ons kantoor verantwoordelijk voor de totaalpresentatie van ons aanbod alsmede de digitale plattegronden/virtuele impressies. Ook het onderhouden van de social media ligt op haar bordje. Naast haar werk en gezin spendeert Sandra haar vrije tijd het liefst met lezen, yoga en aan zee.

Inge Halfman uit Ulft zorgt op kantoor voor alle administratieve zaken en zij is samen met Sandra het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Vriendelijkheid, deskundigheid en behulpzaamheid zijn voor hen speerpunten. Inge mag in de vrije tijd graag (hard)lopen en ze steekt veel energie in haar familie.

Naast het lidmaatschap van NVM, NRVT, NWWI en Stichting Vastgoed Cert, maken de korte lijnen en de betrokkenheid van onze medewerkers duidelijk dat het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Ons kantoor is gevestigd in een prachtig karakteristiek 30-er jaren pand aan de Frank Daamenstraat voorzien van een riante etalage. Gelegen aan een drukke doorgaande weg op een fraaie zichtlocatie, nabij ontsluitingswegen en met voldoende parkeergelegenheden bij het pand. Kom eens langs en proef onze ongedwongen en toch adequate aanpak.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag 08.45 – 12.30 en 13.00 – 17.00. Buiten kantooruren en zaterdag in overleg.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Heutinck Makelaardij BV is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, maatschappij en milieu. Deze gedachtegang proberen wij door te voeren in alle geledingen van het bedrijf.

Energie

Begin 2013 hebben wij een zonnepanelen pakket laten aanbrengen welke voorziet in onze volledige elektriciteitvoorziening op kantoor. En tijdens de verbouwing/renovatie in 2011 hebben wij ons 30-er jaren kantoorpand opgewaardeerd tot een energiezuinig pand met een A-label.

BlueGreen Electronics te Ulft heeft de levering en installatie van de zonnepanelen naar volle tevredenheid verzorgd. Zij verzorgen tevens het jaarlijkse onderhoud.  Zie www.bluegreenelectronics.nl

Wij zijn de trotse bezitters van drie elektrische auto’s. Kay-Arne rijdt een Th!nk City en Dennis en Leander een Golf E. Sandra en Inge zijn het sportiefst en gebruiken de fiets. Zo bewegen we ons binnen Heutinck Makelaardij allemaal energieneutraal voort.

Goede doelen / Financiële ondersteuning

Wij ondersteunen activiteiten op cultureel, sportief en sociaal gebied. Elk jaar kiezen wij diverse (plaatselijke) goede doelen / initiatieven uit om te steunen. Zo steunen wij diverse sportverenigingen en diverse (met name muzikale) activiteiten / goede doelen. Verzoeken van ondersteuning/sponsoring worden altijd afgewogen op basis van onze bedrijfsfilosofie en uiteraard ons jaarlijkse budget.

Links