Zoek je een moderne makelaar die meegaat met de tijd én vasthoudt wat goed is? Nodig ons dan eens uit voor een kennismakingsgesprek. Je maakt dan kennis met een van onze makelaars. Zij begeleiden je graag bij onder andere de verkoop, aankoop, verhuur of taxatie van je woning.

In meer dan 14 jaar tijd is Heutinck Makelaardij uitgegroeid tot een grote speler in de Oude IJsselstreek en daar zijn wij trots op. Wij opereren voor honderd procent onafhankelijk van hypotheekadviseurs of andere branchegenoten en willen alleen maar jou zo goed mogelijk helpen. Daar zijn wij open en transparant over.

Maak een afspraak

Gewoon persoonlijk

Gewoon persoonlijk

Wij staan je gedurende het volledige verkoopproces van bezichtiging tot overdracht intensief en professioneel bij. Hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van de internetmakelaars waarbij je zélf verantwoordelijk bent voor de totale presentatie en het verkoopproces.

Regionaal betrokken

Regionaal betrokken

Wij zijn ‘geworteld in de Oude IJsselstreek’ en wij richten ons puur op deze regio. Alle collega’s hebben een sterke binding met ons werkgebied; een must voor een goede makelaar.

Perfecte presentatie van je woning

Perfecte presentatie van je woning

Wij presenteren je woning perfect. Hoogwaardige foto’s, wervende teksten en een virtuele bezichtiging met video zijn standaard bij ons pakket inbegrepen. Huizenzoekers komen jouw woning op veel verschillende plekken tegen. Denk hierbij aan Funda, Facebook, onze website en verschillende etalages in de regio.

Gewoon persoonlijk

Gewoon persoonlijk

Wij staan je gedurende het volledige verkoopproces van bezichtiging tot overdracht intensief en professioneel bijstaan. Hiermee onderscheiden we ons nadrukkelijk van de internetmakelaars waarbij je zélf verantwoordelijk bent voor de totale presentatie en het verkoopproces.

Aankoop

Aankoop

Ook de aankoop van een nieuwe woning is bij ons in professionele handen. We maken hierbij gebruik van ons beproefde 5-stappenplan. Hier lees je daar meer over.

Altijd transparant

Altijd transparant

Wij zijn transparant over kosten en hebben duidelijke en heldere offertes inclusief BTW. Je weet dus van tevoren exact wat wij berekenen en wanneer. Geen verrassingen dus.