Open Huizen Dag zaterdag 30 september 2023 van 11:00 tot 15:00 uur.

Bekijk hier de deelnemende objecten

Nieuwbouw Netterden

Project Eksterstraat Ulft

Verkoop gestart!
Starters en senioren

Meer informatie

F B Deurvorststraat 43 Ulft

Huurprijs € 325 per maand excl btw

Omschrijving

- Het nieuwe werken
- Delen is vermenigvuldigen
- Samen sta je sterk.

Wil jij ook werken in een inspirerende omgeving met soortelijke zelfstandig ondernemers onder n dak. IJzersterk Ondernemen biedt je een betaalbare professionele werkplek in Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen Ulft in het monumentale "Klooster": Het markante gebouw ligt op een zicht-locatie aan de F.B. Deurvorststraat 43 te Ulft.

Zij bieden je een professionele, dynamische werkplek en representatieve omgeving om uw relaties te ontvangen. Daarnaast heb je contacten met mede-ondernemers die voelen als collega's. Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen heeft zowel diverse royale open werkplekken/ kantoortuin als ook afgesloten kantoorunits en te huur tegen prima huurcondities.

Huurprijzen:
Kantoorplekken vanaf circa 325,00
De kantoorruimtes zijn er al vanaf 25 m tot 50 m
De prijzen zijn inclusief energie, koffie/thee, gebruik vergaderruimtes, internet Wifi/bekabeld en schoonmaak van de openbare ruimtes o.a. keuken, toiletten, spreekruimtes, ontvangsthal.

Voorzieningen o.a.
Professionele entree
Diverse vergaderruimtes te gebruiken voor huurders
Opslagruimtes
Post / pakketservice
Lift
Koffie/thee
24/7 toegang
Voldoende parkeergelegenheid voor ondernemers en bezoekers
Wifi aanwezig en vaste bekabeling
Dagelijkse schoonmaak openbare ruimtes

24 uur per dag, 7 dagen in de week heb je beschikking tot de eigen werkplek.
Er is een baliefunctie aanwezig voor het ontvangen van bezoek. Ook maken veel ondernemers in ons pand gebruik van de post / pakket-ontvangstservice en het versturen van pakketten en post behoort tot de mogelijkheden.
Gratis mag je gebruik maken van bijvoorbeeld 1 grote vergaderruimte (8 personen) en 4 kleine vergadermogelijkheden voor 4 personen. Ook is er een grote kantine aanwezig (die eventueel ook als vergaderruimte gebruikt kan worden circa 25 personen).

De ruime parkeergelegenheid maakt het zeer interessant om je afspraken bij IJzersterk Ondernemen te plannen. Er is een personen/goederen lift aanwezig in het pand en het pand is goed te bereiken voor mindervalide gasten/huurders.
Je spullen staan veilig, er is zowel binnen als buiten camera bewaking.
IJzersterk Ondernemen is gevestigd vlak tegen de Duitse grens waardoor het zeer interessant is wanneer je bijv. in Duitsland woont of klanten uit Duitsland wil ontvangen.

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Interesse? Bel met ons voor een afspraak op 0315-760223, of stuur een mail naar info@ijzersterkondernemen.nl
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
2024 m²
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
50 m²
Kantoorruimte units vanaf
25
Bekijk alle kenmerken