Nieuwbouw Netterden

Project Eksterstraat Ulft

Verkoop gestart!
Starters en senioren

Meer informatie

F B Deurvorststraat 43 Ulft

Huurprijs € 400 per maand excl btw

Omschrijving

Een historisch klooster, reeds in 2024 volledig getransformeerd naar een duurzaam pareltje!

Welkom bij Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen, waar geschiedenis en modern ondernemerschap samenkomen in het bruisende hart van Ulft!

Stap binnen in ons prachtige voormalige klooster, een gebouw doordrenkt met karakter en charme sinds 1901. Hier, te midden van deze historische pracht, vind je een dynamische hub voor ondernemerschap: Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen.

Met 25 unieke kantoorruimtes bieden wij een thuis voor bedrijven van alle groottes en sectoren. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een inspirerende ruimte om te groeien, of een gevestigde onderneming die haar volgende hoofdstuk wil beginnen, wij hebben de perfecte plek voor jou.

Waarom kiezen voor Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen? Niet alleen bieden wij hoogwaardige kantoorruimtes, maar we creren ook een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die elkaar inspireren en ondersteunen. Hier vind je meer dan alleen een werkplek; je vindt een netwerk van kansen en samenwerkingen.

Ontdek de perfecte ruimte om jouw ondernemersdromen waar te maken bij Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen - waar verleden en toekomst samenkomen voor jouw succes.

Elke ruimte is voorzien van:
- Airconditioning
- Antraciet tapijt
- LED-verlichting
- Internet aansluiting
- Wifi

Dankzij onze 100 zonnepanelen en 3 warmtepompen, n voor iedere verdieping, zijn we zelfvoorzienend n milieuvriendelijk. Ook is het dak compleet vernieuwd met witte dakbedekking van 7 centimeter dakisolatie geniet je hier van een aangename temperatuur, koel in de zomer en warm in de winter. Kom en ervaar de harmonie tussen geschiedenis en moderniteit, te midden van een groenere toekomst.

Huurprijzen:
Kantoorplekken vanaf circa 375,00
De kantoorruimtes zijn er al vanaf 25 m tot 50 m
De prijzen zijn inclusief energie, gebruik openbare ruimtes, internet Wifi/bekabeld en schoonmaak van de openbare ruimtes o.a. keuken, toiletten, kantine, ontvangsthal.

Voorzieningen gebouw o.a.
- Professionele entree
- Diverse vergaderruimtes te gebruiken voor huurders
- Opslagruimtes
- Post / pakketservice
- Lift
- 24/7 toegang
- Voldoende parkeergelegenheid voor ondernemers en bezoekers
- Wifi aanwezig en vaste bekabeling
- Dagelijkse schoonmaak openbare ruimtes

24 uur per dag, 7 dagen in de week heb je beschikking tot de eigen werkplek.
Er is een baliefunctie aanwezig voor het ontvangen van bezoek. Ook maken veel ondernemers in ons pand gebruik van de post / pakket-ontvangstservice.

De ruime parkeergelegenheid maakt het zeer interessant om je afspraken bij IJzersterk Ondernemen te plannen. Er is een personen/goederen lift aanwezig in het pand en het pand is goed te bereiken voor mindervalide gasten/huurders.
Je spullen staan veilig, er is zowel binnen als buiten camera bewaking.
IJzersterk Ondernemen is gevestigd vlak tegen de Duitse grens waardoor het zeer interessant is wanneer je bijv. in Duitsland woont of klanten uit Duitsland wil ontvangen.

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Interesse? Bel met ons voor een afspraak op 0315-760223, of stuur een mail naar info@ijzersterkondernemen.nl
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
2024 m²
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
50 m²
Kantoorruimte units vanaf
25
Bekijk alle kenmerken