Frank Daamenstraat 4 Ulft

Huurprijs € 250 per maand excl btw

Omschrijving

- Het nieuwe werken
- Delen is vermenigvuldigen
- Samen sta je sterk

Wil jij ook werken in een inspirerende omgeving met soortelijke zelfstandig ondernemers onder n dak. IJzersterk Ondernemen biedt je een betaalbare professionele werkplek in Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen Ulft op het DRU park. Het markante gebouw ligt op een zichtlocatie aan de Frank Daamenstraat.

Zij bieden je een professionele, dynamische werkplek en representatieve omgeving om uw relaties te ontvangen. Daarnaast heb je contacten met mede ondernemers die voelen als collega's. Ondernemerscentrum IJzersterk Ondernemen heeft diverse afgesloten kantoorunits in diverse afmetingen te huur tegen prima huurcondities.

Huurprijzen:
Kantoorplekken vanaf circa 250,00 excl. BTW per maand
De kantoorruimtes zijn er al vanaf 15 m tot 50 m
De prijzen zijn inclusief energie, koffie/thee, gebruik vergaderruimtes, internet Wifi/bekabeld en schoonmaak van de openbare ruimtes o.a. keuken, toiletten, spreekruimtes, ontvangsthal.

Voorzieningen o.a.
Professionele entree
Diverse vergaderruimtes te gebruiken voor huurders
Opslagruimtes
Post / pakketservice
Lift
Koffie/thee
24/7 toegang
Voldoende eigen parkeergelegenheid voor ondernemers en bezoekers
Veel kantoren zijn voorzien van airco
Wifi aanwezig en vaste bekabeling
Dagelijkse schoonmaak openbare ruimtes

24 uur per dag 7 dagen in de week heb je beschikking tot uw eigen werkplek.
Er is een balie functie aanwezig voor het ontvangen van bezoek. Ook maken veel ondernemers in ons pand gebruik van de post / pakket-ontvangstservice en het versturen van pakketten en post behoort tot de mogelijkheden.
Gratis mag je gebruik maken van bijvoorbeeld 1 grote vergaderruimte (8 personen) en 4 kleine vergadermogelijkheden voor 4 personen. Ook is er een grote kantine aanwezig (die eventueel ook als vergaderruimte gebruikt kan worden circa 25 personen).

De ruime parkeergelegenheid maakt het zeer interessant om je afspraken bij IJzersterk Ondernemen te plannen. Er is een personen/goederen lift aanwezig in het pand en het pand is goed te bereiken voor mindervalide gasten/huurders.
Je spullen staan veilig bij ons, er is zowel binnen als buiten camera bewaking.
IJzersterk Ondernemen is gevestigd vlak tegen de Duitse grens waardoor het zeer interessant is wanneer je bijv. in Duitsland woont of klanten uit Duitsland wil ontvangen.

Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Interesse? Bel met Jeroen Wopereis voor een afspraak op 0315-760223, of stuur een mail naar info@ijzersterkondernemen.nl

Lees meer op onze website:ijzersterkondernemen.nl
Lees de volledige omschrijving

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Bouwjaar
1965
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
1686 m²
Kantoorruimte units vanaf
15
Bekijk alle kenmerken