Nieuwbouw Netterden

Project Eksterstraat Ulft

Verkoop gestart!
Starters en senioren

Meer informatie

Dit bedrijfsobject is onder optie

Oversluis 21 Ulft

Onder optie

Omschrijving

Welkom bij deze exclusieve kans om uw bedrijf te vestigen in een luxe en vrij gelegen kantoor- praktijkruimte, strategisch gelegen nabij het bruisende centrum van Ulft. Met een indrukwekkende oppervlakte van circa 185 m≤ en enkele bijbehorende parkeerplaatsen biedt dit split-level gebouw alles wat uw bedrijf nodig heeft om te gedijen.

Oversluis 21 omvat 120 m≤ aan inspirerende werkruimte, verdeeld over 3 stijlvolle kantoor/spreek/behandelruimtes die uitnodigen tot productiviteit en creativiteit. Daarnaast beschikt het over een ruime en open (kantoor)ruimte die perfect is voor meerdere werkplekken, waardoor een dynamische en collaboratieve werkomgeving ontstaat. Deze ruimte sluit aan en kijkt uit op een prachtige grote tuin. De verhuurders staan open voor het gebruik door huurder van deze tuin.

De overige 65 m≤ zijn toegewijd aan een goed uitgeruste pantry, een handig magazijn, technische ruimte en moderne toiletten. Deze ruimte is ontworpen met uw comfort en efficiŽntie in gedachten, zodat u zich volledig kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

De locatie biedt niet alleen een oase van rust, maar ook de nabijheid van het centrum van Ulft, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen en zakelijke kansen die het dorp te bieden heeft. De ligging aan de doorgaande weg is een mooie zichtlocatie.

Grijp deze kans om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen met deze luxe werkruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek hoe deze unieke ruimte uw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

Bijzonderheden:
Gebouwd omstreeks 1992
Korte en langere huurperiode bespreekbaar
Energielabel C
Het pand is voorzien van KPN en Glasvezel aansluiting
Alarminstallatie aanwezig, indien gebruik gewenst is, dient huurder deze te laten splitsen
Twee maanden borg
Aanvaarding op korte termijn mogelijk

Locatie
Ulft is met ruim 10.000 inwoners de grootste plaats binnen de gemeente Oude IJsselstreek.
Deze gemeente ligt in de prachtige Achterhoek en heeft een oppervlakte van zo'n 140 vierkante kilometer en er wonen bijna 40.000 inwoners. De rivier de Oude IJssel slingert zich dwars door dit gebied en leverde vroeger het ijzer voor de ijzersmelterijen (Pelgrim, ATAG, DRU). Tegenwoordig biedt de rivier tal van recreatiemogelijkheden en maakt de Oude IJsselstreek een prettig gebied om in te wonen. Ulft heeft een winkelcentrum met meerdere supermarkten en landelijke ketens zoals HEMA en Action. Ook op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg is het dorp goed voorzien. Er is een levendig verenigingsleven en de voormalige DRU fabriek is nu een populair cultureel centrum met tal van activiteiten, zoals concerten, festivals, theater- en filmvoorstellingen en exposities. Ulft is goed bereikbaar via de A18, de N317 en vanuit Duitsland over de A3 en ook de busverbindingen zijn goed.

Ben je benieuwd hoe de kantoorruimte voor jou werkelijk aanvoelt, dan is een real life bezichtiging de volgende stap. Aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging met een van onze makelaars.
Lees de volledige omschrijving

Virtuele bezichtiging

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Voorzieningen
inbouwarmaturen, kabelgoten, kamerindeling, pantry, systeemplafond, te openen ramen, toilet, verwarming
Ligging
in woonwijk, landelijk gebied, wijkwinkelcentrum
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1992
In aanbouw
nee

Financieel

BTW servicekosten

Energie

Klasse
C

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
185 m²
Kantoorruimte units vanaf
185
Bekijk alle kenmerken